Thursday, December 6, 2012

Convocation day !




Assalamualaikum Love :')





Selamat bergraduasi buat semua warga unisza yang baru je lepas graduate 1,2 Disember lepas. Sekalung tahniah dan syabas diucapkan ! ;) Rasa tak sabar lak nak konvo. Tapi lambat lagi. Muehehehe :P Konvo kali ni, aku berkesempatan untuk melihat senior-senior dan junior-junior lepas naik pentas. Wahhhh seronoknyeee koranggg. Hewhew aku jadi pengawal keselamatan jek. Sobssss. Hahaha :D




Konvo kali ni agak heaven jugak, walaupun tak buat kt u kteorang disebabkan dewan utama renovate, tapi tetap terasa kemeriahannya ! ;)




Sepanjang konvo, kami ditugaskan sebagai pengawal keselamatan untuk menjaga keamanan negara ! 

Kikikiki :D 






Partner semasa bertugas di dewan konvo :')






Tahniah kak ain !!! :))) Kak ain dah konvo degree. Skarang dye tengah sambung master. Wehuuuu bestnyaaaa ;)







Congrates my juniorrrrr :))) Ni junior i mase diploma dulu. Hewhew dah grad dah dorang ;)






Congrates to both of them ! Tak saaaaaaabar nak makan nasi minyak ni. Kihkih :P





Inspektor to be :) Errrkkkkkk =='






The guardssss. Hakhak. Comel gila ade dak kecik tu ' Ehh polissss. Nak salam ! ' Hakhak sumpahh comelssssss :'D






Sepanjang pesta konvo unisza, best talent group ade buat promotion untuk zombie run. Zombie Run ni first nak dibuat dalam u seluruh malaysia. So, ade laa zombiesss kampung pisang, tebu, sume ade turun padang. Hahaha scarrrryyyyy kottt ! Boleh buat mengigau neh. Hahaha dahlaa malam kan :D







Sempat lagik bergambar dengan 'the zombies' Tatotttttttttt :P






Amin zombie comels ! Kahkahkah 







Zombie's Run team ;) zombie memakans zombie. Erkkkkk ==



Ni ade trailer zombie run kiteorang. Jemput la tengok :) Run for your lifeeeeeeeeeeeeee !






Warga unisza serta sekitarnya, anda dijemput beramai-ramaisss untuk menyertai zombie run yang akan diadakan tak lama lagi di unisza ni. Pengalaman dikejar zombie bukan senang nak cari ni. Ahahaha :D Untuk maklumat lanjut mengenai zombie run, boleh contact ahli best talent group. Ehhh terpromote pulaks :P




Begitulah ceghitanya mase konvo hari tu. Memang fenatss la jugak. Orang lain yang konvo, kite yang penat. Tehihihi. Tapi enjoyyyyyy ;)




Sekian sahaja update kali ni. Hingga bertemu lagi di lain entry. Papaisssssss :D




Thanks for visit here.




Assalamualaikum :')





15 comments:

  1. Ada iras la kak ain n yeop tu:-)

    ReplyDelete
  2. cntikla awk..jdi guard.hihi..

    scary ah zombie2 ni..huhu

    ReplyDelete
  3. wauuu. mcm best je zombie run tu. aiyokkk. ade gak y lari mcm dlm cite hantu kak limah tu kang. sumpah lawakk!

    ReplyDelete
  4. wahhh zombie kg pisang ??
    tapi memang muka guard tu sama je style dia..seyes ja

    ReplyDelete
  5. Zek patut jadi polis, dah ada rupa Abby Abadi dalam gerak khas. hehe

    ReplyDelete
  6. kak zekkk nape tk jadi zombieee jugakkk ? ;p

    ReplyDelete
  7. akak zakiah . yaya tag akak dalam contest giveaway . mai lihatt naa .. btw , smart sehh akak pakai bju seragam polis :)

    ReplyDelete
  8. tahniahh sis :)
    untunglah ada gambau dgn zombissss :P

    ReplyDelete
  9. wahh polis cantik
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. baa~ CAK!!

    ni jage keselamatan ke? or amik gambar je keje?

    ReplyDelete
  11. baa~ CAK!!

    ni jaga keselamatan ke? or amik gambar je keje??

    ReplyDelete
  12. wahhhh ...jadi model pun sesuai ni.. kalau polis cantik mcm ni kejar penjenayah,,aku sanggup jd penjenayah..haha..(gurau je)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :) Cium sikitt :D Muaahhhhh :-*