Sunday, March 30, 2014

Buat kecoh di wedding orang :p








Assalamualaikum dan hai =') 





My sayang got married !! ;D Januari yang lepas dahhh. Tapi sekarang baru nak updatee. Heee. Dah lama terkepam entry ni. Tapi baru sekarang nak update. Takpelahh. Nak cite jugak :p 




Alhamdulillah selamat sudah seorang lagi kesayangan menjadi isteri orang. Dah takdek kembor dah sekarang ni. Tunggu baby bumb bump junior pulak jadi kemborrr. hehehehe ;D Congrates again my dear ! jaga diri and baby elok-elok ye =))) 




Gambor banyak sangat nihhh. Biorlah gambor berbicara. Okeh ? =))



Kejadian berlaku pada 26 January lepas. (betul ke eh tarikh ni ? haha lupa ! rasanya betul ;p)











Start dari pelamin, baju, make up, photog, semuanyaa thorrrbaikkkkk wa cakap luuu ! Dahlaa my sayangs ni dah sememangnya cantikkkk. Memang kalah bidadari lahaii mase hari pernikahan and persandingan tuu. Alahaiiiii cantik sangat awak my dear. Hari-hari biasa pon dah cantik. Apetah lagi jadi raja sehari =))) Kita jadi tukang kapit je. Kehkeh. Pestimee uolss jadi pengkapit. Orang cakap kalau pengapit nanti lambat kawen. Uwaaaaa takmoooo. Tipuuuu kannnn. Hahahaha ;D 









Candy bar ! Aku takdan nak rasa pon sebab busy nau melayan kengkawan yang datang. Biaselahhh. Aku kan PA pengantin. Kihkihkih :p








Alhamdulillah dengan sekali lafaz Nuur Sakinah sah menjadi isteri Ahmad Zukhairi =) Moga bahagia hingga ke anak cucu. Selamat bercinta sampai ke syurga sayangs ! Both of u soo sweetttttt ;) Sama cantik sama padan. Baby korang nanti mesti comel ! Weeee <3












Ok ketepi ketepi semuaaaaaa. Pengapit nak ambek berkat. Kahkahkah. Baju kiteorang sama. Mujur iolss tak nikah sekali jer. Kang terkongsi pengantin lelaki pulaks. Ahakss !! Gurau jer sayang ;) lebchiuu lebchiuuu ;p




Macam bidadari turun dari langit ! Sheeee's soooooooooo beautipoollll =)))















Sekitar majlis persandingan =) Mereka nikah pagi. Sanding tengahari. Seronok dapat jumpa kawan-kawan lama ! al-maklum lahh. Jarang aku dapat attend wedding bebudak ni. Sobss sobss. Kali ni kalau aku tak datang memang seribu tahun laa merajuk si pengantin ni. Ekekekeke ;P 


















Semua ni pengantin dah. Hehehe tahniah jugak kepada pura & akmal (baju kuning n biru) kerana sah menjadi suami isteri baru-baru ni. Si biru belah kanan tu pengantin lama dah. Hekhek >.<





Hai hai. itew jadi pengantin jap. kuek kuek ;P




Kehmain sussah nau nak bergambo dengan pengantin ni. Busy busy. HAHA






Terima kaseh pada semua yang hadir ! Macam wedding aku lak. HAHA takpe. Wakilkan. Kata PA pengantin kannn. Hehehe ;p Btw, congrates again sakinah & zukhairi !! =))))




Sekarang ni bulan march lagiii lahh bercambah kat ig ke fb ke orang duk update gambo kawen. Hehehe tahniah semua ! Insyaallah suatu hari nanti masa kite akan tibe. Hikss. Doakannnn ;) Selamat berbahagia semuaaa. 





Congrates jugak buat sakinah & zul yang tak lama lagi nak dapat baby. Zul jaga kesayangan kite elok-elok tauuuuuu ! =) Okeh panjang benor dah rasanya niii. Hehehe 




Thank you for reading this entry ! 




Assalamualaikum ^^



Friday, March 28, 2014

My bestday = birthday ('',)



Assalamualaikum dan hai =')




Hai hai uolsssss ;D i'm already duapulohempattttttttttttttttttt. zzzzzzz. hahahaha dah tua ke ? Aishhh belum lagii laaa. Mude jelita lagi. Awww ~ :p kihkihkih :D Alhamdulillah =) i'm officially 24. Thanks Allah =))) Terima kasih pada semua yang menghargai diri ini. Cewahh. Emm emm sebenarnya terima kaseh tak terhingga kepada ummi tersayang sebab melahirkan dan membesarkan sampai jadi macam sekarang. Walaupun tak besor mana, cube terlebih calci-yum sebab tinggi. Kuang3 tq ummi ! tq abah ! Tanpa ummi dan abah takkan dapat melihat dunia selama 24 tahun ini. Syukran syukran =)))




To all my friends : Thanks atas semua ucapan, ingatan, hadiah.. huhuhu macam terharu jer macam terharuuu jer. kuikui. thanks buat surprise ape semua. Hadiah la bagai. Alaaaahaaiiiii ;)) z dah tua laa. tak perlu hadiah semua tu. Huhuhu maluuu pulak kite :p






Red velvet kek. Soooodappppppp ;D terima kaseh koranggggggggg =)))



Bebudak gedik yang buat surprise kat kite. Ngade tau ~ huhuhu





Tak cukup lagi, rumet pulak buat surprise hari berikutnya. Alahaaiiiiiiiiiii thanks romate n hasanah =))))




Mase ni aku demam. Huhuhu bday gurl demam mase ni. tp dapat kek terus segau ;DDD




Thanksss ye semuaaaa ;)))) tak zaaaaaaaaaaaaabarr nak balik umah pulak ni. Nak tuntut hadiah !! hahahaha pastikan ade 24 hadiah oukeh ?? :ppp




11 March 1990 - 11 March 2014 genap 24 tahun. Terima kasih tuhan =')





Sekian sahaja dari belated beday gurl yang dah berzaman baru nak hupdate. kiki :p 





Assalamualaikum ;) 


Monday, February 24, 2014

Nak jadi agen topup tak ?




Assalamualaikum dan hai semua ^^





PENGUMUMAN PENGUMUMAN ! 



Sesiapa yang berminat untuk menjual topup, reload yang guna sms tu, boleh jadi agen dengan saya sekarang. Bisnes yang paling senang didunia, tak perlukan tenaga banyak, dengan satu henpon dh boleh buat biznes. Terutama kepada pelajar unibersiti yang dah sememangnya topup tu jadi makanan mereke. Hehe Jangan risau, yuran permulaan yang sangat rendah and affordable untuk studen. Sekali seumur hidup je bayar yuran. Then modal terletak pada anda semua ! =) 



Yuran Pendaftaran + free modul topup




Berminat ? Whatsapp me 015 92161109 untuk keterangan lanjut. Insyaallah saya akan terangkan dengan lebih details =)